Windows Mobile 6.5

Ti-a placut?

Cei de la Microsoft urmeaza in sfarsit sa schimbe ceva la segmentul sistemelor de operare mobile, unde Windows Mobile 6.1 a dainuit putin cam mult timp. Noul candidat este insa doar o revizie, ceva mai prietenoasa si mai intuitiva, cu numele de Windows Mobile 6.5.

S-a lucrat cel mai mult la interfata, pentru a o adapta mai bine la telefoanele cu touch screen, potrivita mai mult degetelor decat stylus-ului. Au fost integrate si doua noi aplicatii, My Phone si Windows Marketplace for Mobile. Iar un dashboard va informa utilizatorul despre apelurile ratate, SMS-uri si e-mail-uri primite etc.
My Phone este un serviciu de sincronizare cu Internet-ul, parolat, care permite transferarea si vizualizarea contactelor, SMS-urilor, pozelor, filmuletelor si tot ce se mai gaseste prin telefon, totul direct de pe net. Iar Windows Marketplace for Mobile este o zona online unde vor fi disponibile variate aplicatii destinate Windows-ului Mobile 6.5 si nu numai, gratuite sau nu, dar verificate si certificate.
Microsoft doreste ca de acum inainte telefoanele cu Windows Mobile sa se numeasca si Windows Phones. Windows Mobile 6.5 este asteptat in cel mai scurt timp, fiind deja prezentat pe HTC Touch Pro 2 si Diamond 2. Si undeva mai tarziu acest an, daca nu chiar in 2010, vom vedea si Windows Mobile 7.

Windows Mobile 6.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus