X3 Terran Conflict

Ti-a placut?

Pe 31 martie 2009 studiourile germane Egosoft au lansat primul add-on al simulatorului strategic X3 Reunion, denumit X3 Terran Conflict. Pentru cei ce nu stiu, X3 este un simulator de nava spatiala, cu foarte multe elemente de strategie. Sau este un RTS in care controlam direct orice nava sau statie spatiala. In functie de cum vreti sa priviti situatia.
Si fata de jocul original s-au schimbat multe, ca doar au trecut trei ani jumate. Astfel, controlul cu mouse-ul a fost imbunatatit, si interfata ameliorata. Universul jocului este mai mare si mai incapator. Avem o gramada de noi nave, dar si upgrade-uri pentru cele vechi. Si apare si o noua tabara: Terran-ii.

Si grafica a fost finisata, pentru ca desi foloseste acelasi engine, are cerinte mult mai mari. Astfel, sistemul minim ar trebui sa aiba un procesor la 2 GHz, 1 GB de RAM, 10 GB pe HDD si o placa video de generatie DX9 PS 1.1 (Pixel Shader) cu 256 MB memorie. Iar recomandat este un CPU dual core la 2 GHz, cuplat cu 3 GB de RAM, tot 10 GB liberi pe HDD si placa video DX9 PS 3.0 cu 256 MB memorie.
Un demo nu exista, asa ca nu va putem oferi decat un trailer cat mai amplu de prezentare, putin mai jos:

X3 Terran Conflict

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus